Kedves gesztussal tiszteleg kétszeres paralimpiai bajnokunk előtt a Google

Meglepő ötlettel állt elő a techóriás.

2024. 09. 05. 22:26
EKLER Luca
Tokió, 2021. augusztus 31. A gyõztes Ekler Luca a távolugrás T38-as kategóriájának döntõje után a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói paralimpián az Olimpiai Stadionban 2021. augusztus 31-én. A magyar versenyzõ saját világcsúcsát kétszer is megjavítva aranyérmet nyert. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha beírjuk Ekler Luca nevét a Google keresőjébe, a képernyő alján megjelenik egy aranyérem. Lassan úszik fel, és ha rákattintunk, virágcsokorra változik, amit gombnyomásokkal szórhatunk a képernyőre. A Google azt is számolja, hány virágcsokrot kapott Ekler Luca, a számláló már több mint 80 ezer virágcsokornál tart.

Amint arról már korábban is beszámoltunk, Ekler Luca címét megvédve, 5,56 méteres teljesítménnyel aranyérmet szerzett csütörtökön a T38-as kategória távolugró számában a párizsi paralimpián. Az atléta a párizsi magyar küldöttség negyedik érmét szerezte: a mérleg két arany, egy ezüst, egy bronz. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.