Kombájn gázolt halálra egy bicikliző fiatalt, a kerékpárját is összezúzta

A mezőgazdasági gép vezetője továbbhajtott.

2024. 09. 03. 11:29
BA-0716
20230913 Békéscsaba Napraforgó aratás Békéscsaba határában. Fotó: Bencsik Ádám BÁ Békés Megyei Hírlap Képen: John Deere 2056 kombájn Fotó: Bencsik Ádám
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn este közlekedési balesetben meghalt egy férfi Battonyán. A Beol.hu megkereste a rendőrséget, ahol elmondták, hogy egy Dombegyház felől Battonya irányába tartó busz vezetője hétfőn, 19 óra 56 perckor jelentette be, hogy Battonya határában egy élettelen férfi van az út szélén, mellette egy összetört kerékpár. 

Szombati Andrea, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, a rendőrök adatokat gyűjtöttek, kamerafelvételeket elemeztek, és kiderítették, hogy a 17 éves battonyai fiatalembert egy kombájn üthette el. A gép vezetője elhajtott a helyszínről, de éjfél után néhány perccel hódmezővásárhelyi otthonából előállították. A baleset áldozatán nem volt láthatósági mellény, és a kerékpárja sem volt kivilágítva. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság vizsgálja a tragédia körülményeit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.