Magyar Péter hazudik, nem épül migránstábor Vitnyéden + videó

Gyopáros Alpár elmondta, miért kell felújítani az egykori tejipari szakiskola épületét.

2024. 09. 14. 18:58
Vitnyéd Csermajor felújítás
Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány napja Vitnyéd és Csermajor nevét szinte az egész ország megismerte, miután az egykori tejipari szakiskola területén felújítás kezdődött a településen. A munkálatok miatt ellenzéki politikusok és baloldali médiumok azonnal rémhírterjesztésbe kezdtek, mindenféle információ nélkül politikai szerencsehuszárok, köztük Magyar Péter hergelik az embereket, napok óta szítják a kedélyeket – mutatott rá új videójában Gyopáros Alpár.

A modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos emlékeztetett: Orbán Viktor miniszterelnök személyesen is megerősítette, hogy nem lesz Vitnyéd–Csermajorban migránstábor.

Magyar Péter egyszerűen hazudik, hergel, félelmet kelt. Pont az ellen hangol, amit Brüsszelben támogat

– tette hozzá a kormánybiztos. Gyopáros Alpár arról is beszámolt, hogy a felújítás alatt álló épületekben Ukrajnából érkezett menekültek tartózkodtak jogtalanul, teljesen lelakták és tönkretették az ingatlanokat, ezért kell helyrehozni.

Nem kérünk a menekülttáborokból, nem kérünk az illegális migrációból

– jelentette ki a politikus, és leszögezte: a kormány nem változtatott az álláspontján.

Borítókép: A felújítás alatt álló épület (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.