Magyar Péter is beállt azon brüsszeli politikusok sorába, akik Magyarországra kényszerítenék a migránsokat

Olyan szabályokat akar, amelyek az illegális bevándorlást legálissá teszik.

Forrás: MTI2024. 09. 12. 17:16
MAGYAR Péter, Európai Parlament

Strasbourg, 2024. július 16.Magyar Péter, a Tisza Párt EP-képviselője sajtótájékoztatót tart Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövő Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án.MTI/Purger Tamás
Fotó: MTI/Purger Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter a brüsszeli szabályok betartását követeli a bevándorlással kapcsolatban – jelentette ki Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött új videójában. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója rámutatott: ezek a szabályok az illegális bevándorlást legálissá teszik.

A videóban idézte Ursula von der Leyent is, aki azt mondta: „Több lehetőséget tudunk biztosítani az embereknek arra, hogy legálisan jöjjenek Európába.” Guy Verhofstadt liberális politikus egy korábbi nyilatkozatát is említették, amely szerint hiányoznak a valóban legális útvonalak a belépéshez az Európai Unióba.

Ez azt jelenti, hogy legálissá teszik, engedélyezik, sőt még meg is szervezik a bevándorlást

– hangsúlyozta a kommunikációs igazgató. Hozzátette: migránsgettókat és kötelező kvótákat is előírtak, a szabályokat pedig elnevezték migrációs paktumnak.

Amikor a bevándorlók bejönnek, „halomra ölik az európai embereket” – hangsúlyozta Menczer Tamás. Majd úgy fogalmazott, hogy az áldozatok családtagjainak nehéz azt mondani, hogy a brüsszeli szabályok milyen csodálatosak.

Mi a magyar embereket választjuk, és nem kérünk a bevándorlókból, és nem kérünk a bevándorláspárti brüsszeli szabályokból sem

– szögezte le Menczer Tamás.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: MTI/Purger Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.