Még csak most töltötte be a tizennegyedik életévet, de már emberöléssel körözik – Ön felismeri?

Amennyiben a tizennégy éves Krisztoferre nem tud rátalálni a rendőrség, felkerülhet akár a top 50-es körözési listára is.

2024. 09. 07. 13:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyilkosság miat adott ki elfogatóparancsot a Debreceni Törvényszék B. Krisztofer ellen – derül ki a rendőrség honlapjáról. Az elfogató parancsot elrendelő szerv a debreceni, az eljárást lefolytató szerv a hajdúházi kapitányság. Mint az olvasható, a fiú az adatlapja szerint még csak júlis végén töltötte be a tizennegyedik életévét, de másfél hónappal később, szeptember 5-én körözést rendeltek el ellene.

Forrás: police.hu

Amennyiben a tizennégy éves B. Krisztoferre nem tud rátalálni a rendőrség, felkerülhet akár a top 50-es körözési listájára is. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) megkeresésünkre azt írta, az ötven „kiválasztottat” a rendőr-főkapitányságok a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodával és a Repülőtéri Rendőr Igazgatósággal állítják össze. Mint kiderült,

jellemzően élet, testi épség és vagyon elleni bűncselekményekkel lehet a listára felkerülni, a legsúlyosabb bűncselekmény, ami miatt körözést adtak ki, az emberölés.

Ezen olyan férfi is szerepel, akiért kétmillió forintos nyomravezetői díjat fizet a rendőrség, de akik után a legnagyobb összeg jár, azt mégsem találhatjuk meg az arcok között: két olyan ismeretlen bűnöző is van, akire nyomravezetői díjként tízmillió forint díjat tűzött ki a rendőrség.

Borítókép: Az emberölés miatt körözött B. Krisztofer (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.