Megvan, mikortól jár újra a teljes vonalon a 2-es villamos

A hét eleje óta több fontosabb korlátozást is feloldottak Budapesten.

Forrás: MTI2024. 09. 26. 16:39
20200708 MN Budapest Gellért tér Budai fonodó villamos Magyar Nemzet fotó:Mirkó István
illusztráció
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken helyreáll a közlekedési rend a főváros pesti oldalán is, hajnaltól újra a teljes vonalon járnak a 2-es, a 2B és a 23-as villamosok – tájékoztatta csütörtökön az MTI-t a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Pénteken üzemkezdettől a 2-es villamos újra a Jászai Mari tér és a Közvágóhíd, a 2B villamos a Jászai Mari tér és Pesterzsébet, Pacsirtatelep, a 23-as villamos pedig a Jászai Mari tér és a Keleti pályaudvar között jár. A fővárosban már csak néhány helyszínen akadályozza a közlekedést a levonuló árvíz, ezekről részletesen a bkk.hu/arviz oldalon lehet tájékozódni – írta a BKK.

A cég emlékeztetett, hogy a hét eleje óta több fontosabb korlátozást is feloldottak Budapesten: az M2-es metró már megáll a Batthyány téren, a H5-ös HÉV újra a Batthyány térig jár, megnyitották a budai alsó rakpartot és a Pesti alsó rakpartot, valamint a Clark Ádám térnél lévő gyalogos-kerékpáros aluljárót, és a budai alsó rakpart mellett haladó, a Margit hídi felszíni HÉV-peront keresztező kerékpárutat is használhatják a biciklivel közlekedők.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.