Mentő és rendőr is érkezett a Budapest Parkba a hétvégén, miután ökölharcig fajult a helyzet

Súlyos testi sértés kísérletével gyanúsították meg a támadót.

Forrás: 24.hu2024. 09. 30. 16:02
LUS_0768
illusztrácó Fotó: MTI/Kallus Gyorgy
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megvertek egy férfit szombatra virradó éjszaka a Budapest Parkban – írja a 24.hu a szórakozóhely pr-menedzsere megerősítése alapján. Biczó Andrea kifejtette, egy férfi vendégük ütött meg ököllel egy másikat.

Hozzáfűzte, az egészségügyi személyzetük azonnal ellátta a bántalmazottat, őt végül a mentők az ügyeletes Budapesti Dr. Manninger Jenő Baleseti Központba szállították. A támadót elfogta a biztonsági személyzet, őt átadták a helyszínre érkező rendőröket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a portál megkeresésére annyit közölt, hogy szeptember 28-án fél három környékén kaptak bejelentést a Budapest Parkból, a járőreik a helyszínre mentek, ahol egy embert fogtak el, akit elő is állítottak. Végül súlyos testi sértés kísérletével gyanúsították meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.