Müller Cecília nevével próbálnak visszaélni a csalók, fertőző betegségekkel riogatnak

A NNGYK azt kéri, senki ne nyissa meg a levelet.

2024. 09. 03. 8:59
Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hamisított levélben éltek vissza Müller Cecília nevével – közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK). A hatóság arról tájékoztatott, hogy

 az országos tisztifőorvos nevével visszaélve több címzett kapott valódinak tűnő, de nem hiteles, nem hivatalos, hamisított és rossz szándékú levelet. 

Ezen levelek nem az NNGYK elektronikus levelezőrendszeréből származnak, a feladó email címét meghamisították – hangsúlyozták.

Az NNGYK kéri, hogy a „Nyilvános hirdetmény: Fertőző betegségek kitörése Magyarországon” tárggyal kapott, 

Müller Cecília nevében írt levelet ne nyissák meg, olvasatlanul töröljék,

 vagy ha már megnyitották, annak tartalmát tekintsék tárgytalannak, ne kattintsanak semmilyen linkre és ne adjanak meg adatokat. Az ügyben az NNGYK megtette a szükséges intézkedéseket, és értesítette a hatóságokat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.