Pankotai Lili kávéfőzés közben szakértette meg Vogel Evelin és Magyar Péter kapcsolatát

A fiatal aktivista párhuzamot vélt felfedezni Vogel Evelin és Varga Judit interjúja között.

2024. 09. 25. 16:07
CSS_20230915_049, 20230915 Budapest
Érted megyünk - demokrácia napi tüntetés.
Fridays for future Magyarország tüntetés.
Fotó: Csudai Sándor (CSS)
Origo
képen: Pankotai Lili, az óbudai Alternatív Közgazdasági Gimnázium diákja
Fotó: Origo/Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pankotai Lili Vogel Evelin interjúja után úgy gondolja, magyarnak lenni olyan, mintha lenne egy jegyünk vagy előfizetésünk egy durvább valóságshow-hoz. A fiatal aktivista a közösségi oldalán osztott meg egy videót, amiben elmondja a véleményét Vogel Evelin interjújáról. 

Ahogy a Magyar Nemzet már beszámolt róla Vogel Evelin egy interjúban elmesélte a Tisza Párt létrehozásának előzményeit, beszélt a választási kampányról és kettejük kapcsolatáról is kitálalt. A beszélgetésben Vogel Evelin több meghökkentő kijelentést is tett.

Többek között elmesélte, hogy Magyar Péter egyre agresszívabban vitatkozott vele a kocsiban, miközben a gyermeke az autóban ült. – Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel. […] Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy […] Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor én nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm szépen – emlékezett vissza a történtekre Vogel Evelin.

Amikor arról kérdezték Magyar Péter volt barátnőjét, hogy hogy fog reagálni a Tisza Párt elnöke, akkor így fogalmazott: 

– Nagyon mérges lesz, dühös. De azt fogja mondani, hogy ő erre számított, sőt talán azt is, hogy ez a Fidesz műve, mert nyilván mindenre ez a válasza. És hogy velem mit fog csinálni, azt nem tudom, de remélem, a családomat nem bántja. Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes.

Ezek miatt is lehet, hogy Pankotai Lili Vogel Evelin interjúját Varga Judit interjújához hasonlította, ahol Magyar Péter volt felesége szintén őszintén elmesélte kapcsolatát volt férjével.

A fiatal aktivista ezek után így jellemezte a Magyar Péter körül kialakult helyzetet:

A magyar politika meg közélet kicsit olyan, (…) mintha összegyúrták volna a streamingszolgáltatások legdurvább részeit.

Borítókép: Pankotai Lili (Fotó: Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.