Orbán Viktor elvitte egy körre a terminátort + videó

Nem először látogat Budapestre az amerikai sztár.

2024. 09. 14. 17:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra Budapesten van Arnold Schwarzenegger – írja a Mandiner. A lap szerint az amerikai színészt egy fővárosi étteremben látták, amely egy fotót is megosztott róla a közösségi oldalán.

Orbán Viktor szombat délután közzétett egy fényképet, amely szerint Kalifornia egykori kormányzója látogatást tett a karmelita kolostorban, és beült a kormányfő székébe.

Ez még csak a kezdet!

– írta a miniszterelnök.

Nem sokkal később egy újabb bejegyzéssel jelentkezett a kormányfő, amelyen már egy edzőteremben vannak a világsztárral, és együtt edzenek.

Az edzőpóló otthon maradt, de az edző nem kegyelmezett!

– írta a képhez Orbán Viktor.

A VG felidézte, hogy Schwarzenegger többször járt már Budapesten: 2018-ban a magyar fővárosban forgatta a Teminátor: Sötét végzet című filmet, illetve 2019-ben is Magyarországra repült, amikor végső búcsút vettek Andy Vajnától a Fiumei Úti Sírkertben. A temetésen az amerikai filmsztár is beszédet mondott.

A Magyar Nemzet már írt róla, hogy észrevehetően megváltozott Orbán Viktor külseje az utóbbi hónapokban, amit a kemény edzéseinek köszönhet. A miniszterelnök edzőeszköze pedig nem más, mint a kettlebell, vagyis egy markolattal ellátott vasgolyó. Orbán magának állította össze a gyakorlatsorozatát, amit 16 és 24 kilós vasgolyókkal végez.

Borítókép: Orbán Viktor és Arnold Schwarzenegger (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.