Súlyosan bántalmaztak a társai egy diákot a nagybaracskai iskolában

Rendőrségi feljelentés történt, belső vizsgálat is indult.

Forrás: BAON2024. 09. 12. 8:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyosan bántalmazott két kisdiák egy harmadikat a nagybaracskai iskolában, aminek következtében a sértettet a szülei kórházba vitték. A kórház jelentette a rendőrségnek az ügyet, ahol eljárást indítottak a bántalmazás miatt – írja a Bács-Kiskun vármegyei hírportál.

A lap úgy tudja, hogy súlyos gondok vannak ebben az iskolában, éppen ezért iskolakezdés előtt 26 diákot más intézménybe írattak be a szüleik, majd a bántalmazás megtörténte után ismét csökkent a diákok létszáma. Az ügyről az iskola csak rövid tájékoztatást adott, Molnár Mariann, a Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola igazgatója kijelentette, hogy

gyermekek bántalmazták egymást, ezért rendőrségi feljelentés is történt, valamint belső eljárás is folyamatban van.

Hozzátette, hogy ez az eset nem tükrözi a mindennapi életüket.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy

a Bajai Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket. A nyomozás érdekeire tekintettel egyéb információt nem áll módunkban adni.

Borítókép: A Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola épülete (Fotó: Baon/Márton Anna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.