Szentkirályi Alexandra: Figyelni fogunk és konstruktív javaslataink lesznek

Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalán tett közzé videót.

Forrás: Facebook2024. 09. 28. 18:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szentkirályi Alexandra elmondta, a fővárosi Fidesz feladatának tekinti, hogy a közgyűlésben rendszeresen ellenőrizze a közpénzek sorsát, miközben konstruktív javaslatokat fogalmaznak majd meg a budapestiek igényei szerint – derült ki a politikus legújabb közösségi médiára feltöltött videójából.

– Mi arra készülünk, hogy amellett, hogy persze nagyítóval fogjuk nézni, hogy ők mit művelnek a Városházán, és fogjuk figyelni a kezüket, hogy az itt a piros, hol a pirosban hol tűnnek el esetleg a közpénzmilliárdok, de mellette konstruktív javaslataink lesznek – mondta Szentkirályi Alexandra.

Hozzátette: azokat a témákat, amelyekről tudják, hogy a budapestieknek igényük van rá, hogy foglalkozzunk vele, azokat a kormánypártok képviselni fogják, azokra javaslatokat fognak bevinni.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.