Szentkirályi Alexandra: Magyar Péter elárulta, hogy limonádézás közben döntöttek Budapest sorsáról + videó

Ugyanolyan balliberális káoszkoalíció van készülőben, mint ami már számtalanszor tönkretette a városunkat.

2024. 09. 13. 16:14
SZENTKIRÁLYI Alexandra
Szentkirályi Alexandra (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péter elárulta, hogy limonádézás közben döntöttek Budapest sorsáról – mondta Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalára feltöltött videóban. Majd hozzátette:

Karácsony Gergely és Magyar Péter az átláthatóság élharcosaként tüntetik fel magukat, miközben zárt ajtók mögött osztogatják ki a pozíciókat. Magyar Péter nem bír a vérével, ezért hencegett az összeesküvésről, Karácsony Gergely viszont hallgat, mint a sír.

– Főpolgármester úr nem gondolja, hogy a budapestieknek joguk van tudni, hogy kikkel és hogyan tervezi irányítani a várost?

Ugyanolyan balliberális káoszkoalíció van készülőben, mint ami már számtalanszor tönkretette a városunkat. A Karácsony–Magyar Péter-paktum jól mutatja, hogy milyen jövőt szánnak a fővárosnak. Háttéralkuk és a budapestiek teljes kizárása.

Magyar Péter gyorsan beletanult az elvtelen, valós hatalomvágyba. A budapestiek nem ezt érdemlik! – kérte számon a Fidesz budapesti elnöke.

Korábbi cikkünkben már megírtuk, Magyar Péter mindent bevet, hogy ne kelljen a Karácsony Gergellyel kötött paktumról beszélnie. A Tisza Párt vezére nem tagadja a paktumot, Szentkirályi Alexandra szerint azért, mert tényleg született ilyen megállapodás.

– Ehelyett Magyar Péter az egyetlen dolgot csinálja, amihez ért: személyeskedik egy nővel – mutatott rá Szentkirályi Alexandra a közösségi oldalára feltöltött videóban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.