Áll az M1-es is Budapest felé, de máshol az országban is vannak fennakadások az utakon

Erősen indult a csütörtök az utakon.

Forrás: Útinform2024. 10. 03. 9:53
dugó
Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országszerte nagy torlódásokba futhatnak az autósok, beállt többek között az M1-es autópálya, de gondok akadtak az M5-ösön és az M7-esen is – derült ki az Útinform összesítőjéből. 

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán

  • Herceghalomnál két személyautó karambolozott, a 25-ös kilométernél a belső sávot lezárták
  • Hegyeshalom térségében baleset történt, a 166-os kilométernél csak a belső sáv járható

– olvasható az Útinform oldalán. Az internetes beszámolók szerint nagy a torlódás Herceghalom előtt, érdemes hamarabb lehajtani, és az 1-es úton kerülni. 

Mint arról már beszámoltunk, Budapest felé, az 1-es vasútvonal is leállt ma reggel, Komáromnál a biztosítóberendezés hibásodott meg, a délelőtt folyamán állhat helyre a menetrend. 

Az M5-ös autópálya

  • Budapest felé vezető oldalán, az M0-s autóút csomópontja előtt, a 24-es kilométernél baleset történt, csak egy sáv járható, négy kilométeres a torlódás
  • Röszke felé vezető oldalán, Kecskemét elkerülő szakaszán a zajvédőfalat javítják. A 83-as és a 84-es kilométer között a belső sáv használható, torlódik a forgalom

Bonyolódhat a forgalom az M7-esen is: – az autópálya Letenye felé vezető oldalán, Martonvásár után karbantartási munkákat végeznek. A 34-es kilométernél csak a külső sáv járható, négy kilométeres a torlódás. Aszfaltoznak az M3-as autópályán a Hatvan és Bag közötti szakaszon. A 36-os és a 46-os kilométer között a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a leálló sávot, a forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik, emiatt reggelente rendszeres a torlódás – olvasható az oldalon.

Óriási a forgalom a Budapest környéki utakon

Telítettek a sávok:

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé,
  • Sokan haladnak a 10-es főúton, a 11-es főúton, Leányfalu és Szentendre átkelési szakaszán, az 51-es főúton, Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint a Csepel sziget útjain.

Az 51-es főúton, Bátmonostor határában egy személyautó árokba hajtott. A 174-es kilométernél csak a fél útpálya járható. Aszfaltoznak az M3-as autópályán a Hatvan és Bag közötti szakaszon. A 36-os és a 46-os kilométer között a Budapest felé vezető oldalon lezárták a külső és a leálló sávot, a forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik, emiatt reggelente rendszeres a torlódás.
 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.