Ezzel az elképesztő állapotú utánfutóval közlekedett egy román rendszámú autós a forgalomban + fotók

Bejelentést kaptak a békés vármegyei rendőrök egy utánfutóról; amikor meglátták, ők sem hittek a szemüknek, hogy ilyen tényleg előfordulhat.

Forrás: ORIGO2024. 10. 25. 19:24
Forrás: ORIGO
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem gurult, hanem csak csúszott az egyik oldalával az úton egy román rendszámú autó által vontatott utánfutó Békés vármegyében, Gyula és Szabadkígyós között.

Nem mindennapi látvány fogadta a rendőröket október 24-én dél körül Gyula külterületén.

A rendőrség segélyhívó vonalára érkezett bejelentés arról, hogy egy autós Gyula és Szabadkígyós között egy olyan utánfutót húz, amelynek hiányzik az egyik kereke.

FORRÁS: ORIGO

A rendőrök végül meg is állították a román rendszámú autót. A vontatmányra a hiányzó jobb kerék helyett egy másfél méteres zártszelvénydarabot szereltek fel, így az nem gurult, hanem csak csúszott az úton. Az autót vezető férfi azt állította, hogy

Szabadkígyósról indult, és Gyulára szeretett volna eljutni, ahol megjavították volna az utánfutót.

FORRÁS: ORIGO

A rendőrök nem engedték tovább a balesetveszélyes járművet, amelyen egyébként az egyik hátsó lámpa törött volt, illetve a lámpák nem is működtek. Elvették a jármű forgalmi engedélyét, és a férfi ellen szabálysértési feljelentést tettek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.