Hadházy Ákos szerint csalódást keltő volt a Tisza Párt október 23-i rendezvénye

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő szerint csalódást keltően kevesen vettek részt Magyar Péter és a Tisza Párt október 23-i rendezvényén. A képeken valóban az látszik, hogy meglehetősen „foghíjas” a tömeg.

2024. 10. 26. 19:44
Fotó: Fotó: Hatlaczki Balázs
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hatalmas tömeg gyűlt össze a budapesti Bem téren, ahonnan indult a Tisza Párt október 23-i demonstrációja – írta lelkendezve Magyar Péter tüntetéséről a Szeretlek, Magyarország! című balliberális portál. A hasonló beállítottságú híroldalak ezzel megegyező kommentárral számoltak be a tüntetésről. A valóság azonban – ahogy ez lenni szokott – egészen más.

A szintén kormányellenes írásairól ismert Magyar Hang Kompország című műsorában Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő más szavakat használt a tüntetés értékelése kapcsán. – A tegnapi nap több szempontból csalódás volt. Egyrészt ezen a vezető ellenzéki megmozduláson sajnos 4-5000-nél több emberre nem nagyon tudnám saccolni az ottani létszámot, a légi felvételeket megnéztük. Nem voltak sokan – értékelt a politikus.

A rendezvényről készült képeken valóban az látszik, hogy a Széna téren, ahol Magyar Péter szónokolt, közvetlenül a Mammut bevásárlóközpont két épülete előtt sűrűn állt a tömeg, azonban a tér más részein, így a Hattyú utca, a Vérmező út vagy a Széll Kálmán tér irányában már jóval kevesebben álltak.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Hatlaczki Balázs)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.