Karácsonyék szerint vicces, hogy üres a fővárosi kassza, de hová tűnt a pénz?

Szentkirályi Alexandra, a fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője mutatott rá arra, hogy a főváros folyószámlája október elsején nullán állt, ez 200 milliárd forinttal kevesebb, mint amikor Tarlós István adta át a fővárosi kasszát Karácsony Gergelynek.

Forrás: Facebook2024. 10. 18. 13:26
20241004-CSS_3640
20241004 Budapest A Fővárosi Közgyűlés alakuló ülése. Fotó: Csudai Sándor (CSS) Origo Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A főpolgármester főigazgatója egy műsorban szórakozik azon, hogy Budapestnek egy árva vasa sincs. Azt is elkotyogta, hogy több mint két hete rá se nézett a főváros számlájára. Így áll a szivárványkoalíció Budapestje – mondta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője. Mint a bevágott videón is látszik: Kiss Ambrus főigazgató, Karácsony Gergely főpolgármester jobbkeze azt mondta: október elsején – azaz az új önkormányzati ciklus első napján – plusz nullával fordultak át. Szentkirályi emlékeztetett arra, hogy ők öt évvel ezelőtt plusz 200 milliárd forinttal adták át Karácsonyéknak a főváros kasszáját, most pedig nullán áll.

– Egyet tudunk: a szivárványkoalíció Budapestje a csőd szélén van, ezen ők csak nevetgélnek. Budapesten közben öt éve nem épült, nem fejlődött semmi. Hová tűnt a pénz? – tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.