Magyar Péter lelkes híve a rendbontó, aki tapétavágóval ment Orbán Viktor beszédére

Magyar Péter követője az a férfi, aki papírvágó késsel ment megzavarni Orbán Viktor ünnepi beszédét. A rendbontó rendszeresen részt vesz az ellenzéki megmozdulásokon.

2024. 10. 23. 19:58
Fotó: Csudai Sándor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban többször is eljárás indult már az ellen a férfi ellen, aki megpróbálta megzavarni a Millenárison tartott ünnepi megemlékezést, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök mondott beszédet – tudta meg a Mandiner. A lap szerint hivatali visszaélés, zaklatás és lopás miatt is eljárás alá vonták már a hatóságok az őrizetbe vett Cs. P-t.

Fotók bizonyítják: a férfi Magyar Péter lelkes követője. 

A férfi Magyar Péter üzeneteit posztolja a közösségi médiában

A rendbontó férfi a közösségi médiában megtalálható nyilvános profilja alapján lelkes ellenzéki. Nemrég még Márki-Zay Péter követője lehetett, de Hadházy Ákos, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és Pankotai Lili bejegyzéseit is kedvelte.

Ott volt a Tisza Párt kampányzáró rendezvényén is. 

Az 1956-os ünnepi megemlékezést megzavaró férfi szinte minden ellenzéki tüntetésen jelen van, és Magyar Péter több eseményén is részt vett már a kezdetektől.

Ott volt október 6-án az MTVA székháza elé szervezett tüntetésen, de korábban a Tisza Párt Hősök terén tartott júniusi kampányzáróján is jelen volt. Sőt, egy bejegyzésben másokat is a megmozduláson való részvételre buzdított. Ugyanígy tett Magyar Péter Kossuth téri demonstrációja esetében is.

A férfi Hadházy Ákos követője is

A Magyar Nemzet beszámolt róla, a nemzeti ünnep alkalmából a Millenárison tartott állami megemlékezést próbálta megzavarni a férfi háromnegyed 12 körül.

A férfinál egy tapétavágó kést is találtak.

Kivezették a rendezvény helyszínéről, majd előállították a II. kerületi rendőrkapitányságra, és rendzavarás szabálysértés miatt indítanak ellene eljárást.

Borítókép: Ünnepi rendezvény a Millenárison (Fotó: Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.