Magyar Péternek mi baja a nőkkel? + videó

Szentkirályi Alexandra szembesítette viselkedésével a Tisza Párt elnökét.

2024. 10. 08. 16:41
Forrás: FACEBOOK
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Péter, neked mi a bajod a nőkkel? Miért csinálod ezt állandóan? – tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra új videójában Magyar Péternek címezve. Felidézte azt az esetet, amikor Kovács Gergely és Döme Zsuzsa, a Kutyapárt társelnökei elmentek egyeztetni a Tisza Párt vezérével, és Magyar Péter nem engedte be Döme Zsuzsát a tárgyalásra.

A Fidesz fővárosi frakcióvezetője emlékeztetett egy másik esetre is, amikor a Tisza Párt vezére sérelmezte, hogy Szöllősi Györgyi, az ATV műsorvezetője elutazott a férjével megünnepelni az évfordulójukat, és emiatt nem vett részt a Tisza Párt MTVA elleni, elbukott hétvégi tüntetésén.

– Lehet, hogy másképp látjuk a világot politikailag Döme Zsuzsával, a Kutyapárt társelnökével vagy az ATV műsorvezetőjével, Szöllősi Györgyivel, de Péter, ez akkor is sok. Kizárni egy tárgyalásról egy társelnököt, mert nő, a házassági évfordulójára elutazó szerkesztő asszonyt támadni, mert nem veled tüntet. Ez nagyon nem oké. Ráadásul Péter, valljuk be, nem ez az első eset, hogy lekezeled a nőket. A fővárosban is ugyanezt csinálod, ahol nem engeded nyilatkozni a Tisza Párt frakcióvezető asszonyát – jegyezte meg Szentkirályi Alexandra.

Péter, ilyet nem engedhetsz meg magadnak sem férfiként, sem politikusként. Bánj tisztelettel a nőkkel!

– szólította fel a Tisza Párt vezetőjét a fővárosi politikus.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.