Menczer Tamás: Várlak, Peti!

„Lázár János hozzám képest maga a megtestesült irgalom!”

2024. 10. 19. 13:28
Meczer Tamás, miniszteri biztos, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója
Meczer Tamás, miniszteri biztos, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója Fotó: MTI/Lakatos Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péterről beszél legújabb, Facebook-oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. – Én nagyon várom már, hogy tudjak találkozni vele. Még jó sorom nem hozta úgy, hogy összefussunk. Ugye, Lázár Jánossal már majdnem találkozott, de nem mert Magyar Péter találkozni Lázár Jánossal. Na most Lázár János egy kemény csávó, ez igaz. Én nagyra tartom, de Magyar Péter vonatkozásában hozzám képest Lázár János maga a megtestesült irgalom lenne – fejtegette Menczer Tamás a felvételen.

Szerinte jobban járt volna Magyar Péter, ha Lázár Jánossal találkozik, mint hogyha vele találkozik. Ettől függetlenül Menczer szerint eljön majd az idő, amikor találkoznak, ő és Magyar Péter, ő pedig ezt már nagyon várja.

– Úgy gondolom, hogy néhány kérdést személyesen át kellene tekintenünk. Úgyhogy várlak, Peti, ezt szerettem volna csak üzenni – zárta gondolatmenetét Menczer. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.