Noszály Sándor hazatért, azonnal megkezdték a kezelését

Nővére osztott meg információkat a Sztárbox versenyzőjéről.

Forrás: story.hu2024. 10. 16. 22:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Noszály Sándor egykori teniszcsillag hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges – írta Noszály Andrea, a Sztárbox versenyzőjének testvére, amiről a story.hu számolt be. Noszály Andrea szerint az elmúlt napokban sokan aggódtak Noszály Sándor állapota miatt. A családja nevében arról tájékoztatott mindenkit, hogy 

Noszály Sándor életét már hosszú évek óta megkeseríti ez a nagyon összetett és sok tévhittel övezett betegség, amelynek öccse egy kifejezetten kritikus időszakát élte át az utóbbi napokban. 

A Nagy Ő című műsor egykori sztárjának egészségi állapota jelenleg nem engedi meg a további szereplését a Sztárbox műsorban, pedig betegsége kiújulása ellenére, sportember lévén, nagyon szerette volna befejezni és megnyerni a versenyt. – Bízunk benne, hogy minél előbb felépül és személyesen számolhat be a médiának a betegségéről, ezzel is segítve a hasonló helyzetben lévőket és családjaikat – közölte Noszály Andrea.

Mint arról lapunk korábban cikkezett, Noszály Sándor az elmúlt napokban igencsak furcsa videókat és szöveges üzeneteket osztott meg a közösségi oldalán. Az egykori teniszező Los Angelesben való tartózkodása során kezdett el megmagyarázhatatlan módon viselkedni. Több videót tett közzé, melyekben zavartan viselkedett, és a hírek szerint még a rendőrséget is kihívták rá, miután a barátai aggódni kezdtek a „furcsa viselkedése” miatt.

Az aggasztó üzenetek és videók után végül Noszály Sándor egy drámai hangvételű üzenetében azt is kimondta, hogy volt felesége, Novák Heni miatt került újra mélypontra, végül pedig órákra eltűnt, a telefonja is ki volt kapcsolva, az Instagram-oldala pedig elérhetetlenné vált. 

Noszály Sándor végül kedd reggel került elő ismét, amikor – mintha mi sem történt volna – bejelentette, hogy úton van a repülőtérre és elindult Magyarországra, ahol elvileg folytatnia kéne a felkészülést, hiszen november 3-án döntőt kellene vívnia a másik ágon bejutó ellenfele ellen.

Borítókép: Noszály Sándor (Fotó: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.