Orbán Viktor családlátogatással hangolódott a kormányülésre

A miniszterelnök vezetésével már tegnap este elkezdődött a kihelyezett kormányülés.

2024. 10. 02. 12:37
Fotó: Facebook/Orbán Viktor
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Daniéknál hangolódtunk a 3 napos maratoni kormányülésre. Köszönjük a vendéglátást!” − írta Facebook-bejegyzésében Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. A fotókon Lázár János, Magyarország építési és közlekedési minisztere is szerepel.

Magyarország miniszterelnökének vezetésével már tegnap este elkezdődött a kihelyezett kormányülés, amelyet a Békés vármegyei Geszten, a Tisza-kastélyban tartanak. A kormányülésen a miniszterek a kormány őszi feladattervéről és a gazdasági semlegesség programjáról tárgyalnak. Kedd este összeült a kormány nemzetbiztonsági kabinetje is a kihelyezett kormányülés helyszínén, ugyanis Irán több száz rakétát lőtt ki Izraelre. A testület, amelynek tagjai a védelmi ügyekben illetékes miniszterek és a nemzetbiztonsági főtanácsadó, áttekintette a Közel-Keleten kialakult háborús helyzet fejleményeit és lehetséges következményeit. Jelentést kaptak Magyarország és a térségben tartózkodó magyar állampolgárok biztonsági helyzetéről.

Borítókép: Orbán Viktor családlátogatáson (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.