Újabb videóban rántotta le a leplet a Tisza Párt elnökéről Vogel Evelin

Vogel Evelin csütörtökön egy újabb videót tett közzé a közösségi oldalán azokkal a témákkal kapcsolatban, amelyekről az Indexnek is beszélt a szeptember 25-én megjelent interjúban. Magyar Péter volt barátnője ezúttal arról számolt be, hogy a Tisza Pért elnöke és Radnai Márk néhány héttel ezelőtt megfenyegette és zsarolni próbálta őt, azzal vádolták, hogy a Fidesznek dolgozik, és elárulta őket.

2024. 10. 11. 10:33
Magyar Péter és Vogel Evelin. Fotó: Havran Zoltán / Magyar Nemzet Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az újabb videóban Vogel Evelin azt mondta, hogy az Indexnek adott interjú óta rengetegen keresték meg azzal a kérdéssel, hogy miért állt a nyilvánosság elé. – Péter átlépett egy határt. Egy olyan határt, amit azt gondolom, hogy senki nem engedhet meg magának. Főleg nem egy olyan ember, aki azt mondja magáról úton-útfélen, hogy emberséges, empatikus, hogy az emberekért van, hoz meg áldozatokat – fogalmazott Vogel Evelin.

Ezután elmondta: pár hete Magyar Péter megkérte arra, hogy menjen el hozzá, vigye el a nála maradt dolgait. – Amikor megérkeztem, egy kis szokásos „chit-chat” után behívott a házba, ahol – mint kiderült utólag – Radnai Márk is tartózkodott. Becsukta az ajtót, lement a konyhába, majd feljött Márkkal és egy papírral a kezében. 

A papíron az állt, hogy tudják, hogy én mit tettem, hogy mi van nálam, és hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, hogyha nem segítek nekik, akkor tönkreteszik az életemet, hogy börtönbe juttatnak

 – tette hozzá.

Fenyegetve, ellentmondást nem tűrő hangon vádoltak, fantazmagóriáltak és gyanúsítottak mindennel is

 – mondta Vogel Evelin. Állítása szerint Magyarék azzal vádolták, hogy a Fidesznek dolgozik, és elárulta őket.

De most komolyan, köpni-nyelni nem tudtam. Mert nem elég, hogy ennyire viharos és sokszor nyomasztó volt a közös életünk, a kapcsolatunk, de zárásként még meg is fenyeget, és nem is akárhogyan

– fogalmazott, hozzáfűzve: – Ekkor jött el az a pont, amikor elhatároztam, hogy beszélni fogok, szeretném megmutatni Magyar Péter igazi arcát.

Vogel Evelin korábban az Indexnek adott interjúban tárta fel, hogy milyen volt a kapcsolata Magyar Péterrel. Ebben a beszélgetésben megdöbbentő részleteket árult el a Tisza Párt elnökének volt barátnője, a leginkább elgondolkodtató az volt, amikor a portál munkatársa feltette a kérdést: – Kicsoda valójában Magyar Péter? Vogel Evelin némi tépelődés után annyit mondott: – Erre a kérdésre nem is merek válaszolni.

Magyar Péter volt párja az interjúban azt is elmondta, hogy a politikus alapvetően nem bátor ember, nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott.

Vogel Evelin szerint Magyar belül azt érezte, hogy most ő majd megmutatja, végre kiáll a fényre, hogy valahogy bosszút álljon. Talán ez volt az, ami magabiztosságot adott neki, ezek a dolgok hajtották őt.

Szó esett a beszélgetésben arról is, hogy Magyar agresszívan viselkedett a volt barátnőjével. Vogel Evelin felidézett egy korábbi esetet, amikor összeszólalkoztak, míg gyermeke az autóban ült, a férfi pedig egyre agresszívabban viselkedett. – Elkezdett velem úgy üvöltözni az utcán, és közben közeledni felém, hogy – nem szeretném túldramatizálni a helyzetet –, de ott megijedtem, fenyegetve éreztem magam, és féltem. És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam vagy csak később. 

Mindenesetre láttam, hogy ül a gyerek az autóban, és sír

 – emlékezett vissza Vogel Evelin, aki ekkor kételkedni kezdett, hogy folytassa-e a kapcsolatát Magyarral.

Vogel beszélt a Tisza Párt építéséről is, ennek kapcsán arról, hogy Magyar mindenkit kritizált maga körül: – Mindenki, aki neki dolgozik, rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott.

Szóba került az ügyészségi meghallgatás is, ami előtt egy-két órával Magyar a volt barátnője kezébe nyomott dokumentumokat, laptopot, egy pendrive-ot, és mondta, hogy azonnal tüntesse, dugja el ezeket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.