Végre jó hírek érkeztek Sallai Nóra állapotáról

Messze még a vége, de van itt néhány szívderítő részlet.

Forrás: Blikk2024. 10. 16. 13:56
Sallai Nóra színésznő Forrás: HOT! magazin
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még hetekbe telhet, mire Sallai Nóra magához tér, de a családtagok végre bizakodhatnak, hogy van remény a tragikus balesetet szenvedett színésznő felépülésére – adta hírül a Blikk. 

A portál információi szerint a színésznő már önállóan lélegzik és többször is kinyitotta az egyik szemét néhány pillanatra, miután az orvosok több műtétet is végrehajtottak rajta. Hozzáfűzik, a Jóban Rosszban egykori színésznőjének állapota még mindig válságos, de már látszanak a javulás jelei. 

Már gép nélkül, önállóan lélegzik, ami nagy lépés. Még nagyrészt alszik, de egyre többször nyitja ki pár pillanatra az egyik szemét. Egyelőre nincs a tudatánál, de ez teljesen normális. Azt mondják az orvosok, 2-3 hétnyi altatás után hetek kérdése, mire a beteg teljes tudatával magához tér 

– fogalmazott a portálnak egy bennfentes, aki arról is beszélt, jól látszik, hogy Sallai Nóra erős, kitartó és nagy benne az élni akarás.

Emlékeztetnek, immár két hete, hogy Sallai Nóra válságos állapotban fekszik egy fővárosi kórház intenzív osztályán, miután szeptember végén autóbalesetet szenvedett Alsónémediben. Az ütközés annyira erőteljes volt, hogy a színésznő ötéves kisfiát, Bendét a helyszínen újra kellett éleszteni, napokkal később pedig meghalt. A színésznő azóta is válságos állapotban fekszik kórházban és irányított véradást is szerveztek, hogy sikerüljön megmenteni az életét. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.