Veszélyre figyelmeztetnek a tűzoltók

Elindult a fűtési szezon, támad a „csendes gyilkos”.

2024. 10. 21. 20:14
Fotó: PEXELS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Indul a fűtési szezon, óvja szerettei és otthona biztonságát. Ne feledje időben ellenőriztetni tüzelő-fűtő berendezéseit és kéményeit. Egy-egy ilyen ellenőrzés akár életeket menthet, az időben elvégzett kéményseprés pedig minimalizálja a kémény és lakástüzek kialakulását – figyelmeztetett a Kéményseprők Országos Szakszervezete.

A kéményseprők leginkább az által hoznak szerencsét, hogy munkájuk elengedhetetlen feltétele az otthonaink és családunk biztonságának.

Bár kétségtelenül fontos lehet egy megfelelő minősítéssel rendelkező szén-monoxid- vagy éppen füstjelző berendezés beszerzése, azonban a kéményseprők munkáját ezzel pótolni nem ajánlott – hívták fel a figyelmet.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.