A 444 újságírója pár éve még magasról tett a polkorrektségre

A 444.hu szellemi elődjének is tekinthető Matula Magazinba író Bede Mártonnak néhány éve még nem kellett a szomszédba mennie egy kiadós köcsögözésért vagy niggerezésért.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 08. 31. 17:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bede Mártonnak, a 444 újságírójának szemében 2020-ban Müller Cecília már azért fasiszta, mert meglátogatta a határkerítést, de ő a 2000-es években, a politikai korrektség előtti világban előszeretettel niggerezett és köcsögözött.

A magazinja mindezek mellett a lipótvárosi zsidók kilakoltatásáról közölt egy képzeletbeli ironikus riportot, vagy éppen listázta a legvisszataszítóbb magyar nőket. Megszégyenítve a listán szereplőket a nyilvánosság előtt.

Matula Magazin

A matulások „köcsögválogatott” című írásukban az alábbi jelzővel illetik a Liverpool egyik színes bőrű játékosát:

„Óvakodnánk a rasszista felhangoktól, de ez a buta nigger nyilván számos egyéb dolog mellett egyet egyáltalán nem tud: focizni.”

[caption id="" align="alignnone" width="800"]Wikipédia Fotó: Wikipédia[/caption]

Bede Márton 2014 óta több „köcsögválogatott” megjelöléssel ellátott írást tett közzé a Soros által finanszírozott 444.hu-n, a színvonal pedig nem sokkal marad el a fent már idézett 2002-estől.

A Matula Magazinban annak idején így fogalmazott/fogalmaztak a liberális, toleráns, rendkívül szellemes és humoros sorosista újságíró(k):

„Nem az egyszerűen tehetségtelen labdarúgókat válogattuk össze, hanem azokat, akiknek már a látványa is heveny cigányozást, niggerezést vagy köcsög nácizást vált ki még a lehető legliberálisabb focinézőből is (ilyen egyébként nincs).”

A Matula Magazinban egyébként portrékat is készítettek híres magyar közéleti szereplőkről, most csak a Soros Györgyről írottat érdemes idézni:

„A szerb, a grúz és az ukrán forradalmak szponzora valószínűleg az egyetlen magyar, aki az elmúlt évezredben érdemben befolyásolta a világtörténelmet. Ha a hunokat és a zsidókat elfogadjuk magyarnak, akkor tehát összesen ketten vannak: Attila a társa, egy korábbi évezredből. Soros talán már önmagában azért is listánkra kerülne, mert ő a leggazdagabb magyar. Orbán Viktortól Demszky Gáborig sokakat utaztatott, eltartotta a teljes magyar folyóiratpiacot, film, színház, muzsika, könyv, ösztöndíj: milliárdok érkeztek a nyitott társadalomnak nevezett utópia megteremtéséért. A legszebb, hogy most azt mondja, itt már minden oké, inkább már innen keletre fektet a rendszer bomlasztásába és a szabadelvűség terjesztésébe. Aki eddig a csecsét szopta, az állja meg a helyét a piacon. Miközben pedig a globális pénzpiac dörzsölt dézsmálója, még könyvet is írt arról, hogy az őt gazdaggá tevő rendszer milyen rohadt igazságtalan.”

Érdekes egyébként az a folyamat, amelyen átmentek ezek a liberális újságírók, a csak maguknak vindikált rasszizmustól és antiszemitizmustól gazdag milliárdosok pénzének köszönhetően ma már a politikai korrektség hazai nagykövetei, akik titokban újra összekacsintanak a kurucinfós múltú jobbikosokkal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.