A Corinthia szállóból származó videóval manipulált Hadházy Ákos

Hadházy Ákos ezúttal a budapesti Corinthia hotelben forgatott videóban látható képsorok kapcsán rágalmazott meg egy szállodát.

Magyar Nemzet
Forrás: Borsonline.hu2021. 04. 25. 14:49
null
Hadházy Ákos Fotó: Arpad Kurucz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Hadházy Ákos független parlamenti képviselő nagyot tévedett, amikor azt állította, hogy a Botaniq turai kastély, vagy közismert nevén a turai kastélyszálló a járványügyi szigorítások ellenére is üzemel” – írta a Borsonline.hu szombaton.

A portál szerint Hadházy baklövését egy olvasójuk szúrta ki, miután a képviselő a turai kastélyszálló működését egy a budapesti Corinthia hotelből származó felvétellel próbálta alátámasztani.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ismét bakot lőtt Fotó: MTI/Varga György

Hadházy a turai szálloda előtt parkoló autókból vonta le azt a következtetést, hogy a szálló a járványügyi szabályozások ellenére is üzemel. Ezzel kapcsolatban a képviselő feljelentést is tett, a rendőrség azonban nem talált szabálytalanságot.

A szállót üzemeltető BDPST Group közölte: az újranyitás jegyében szállodáikban elindult a létesítmények felkészítése, valamint a munkaerő tréningezése.

A képviselő Facebook-bejegyzéséhez mellékelt, „bizonyító erejű” felvétellel kapcsolatban a Bors megkérdezte a Corinthia hotelt, hogy a videót valóban náluk forgatták-e, amelyre a hotel azt válaszolta:

„Meg tudjuk erősíteni, hogy az Ön által küldött fotón látható bálterem a szállodánkban található.”

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.