Varga Judit és Orbán Balázs második tesztje is negatív lett

Varga Judit igazságügyi miniszter és Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkárának is negatív lett a második koronavírustesztje is – jelentette be a két kormánytag saját Facebook-oldalán.

Forrás: origo.hu2020. 08. 29. 15:01
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Judit közösségi oldalán megköszönte a jókívánságokat és a sok biztatást. „Továbbra is vigyázzunk egymásra” – tette hozzá.

Orbán Balázs is megköszönte az üzeneteket.

Kiemelte:

„ne felejtsük, hogy itt van a járvány második hulláma, nagyon fontos, hogy vigyázzunk egymásra, illetve hogy betartsuk a szigorúbb szabályokat és a hatósági ajánlásokat”.

Csütörtökön tájékoztatott a Miniszterelnökség arról, hogy szerda óta hatósági karanténban van Gulyás Gergely és Orbán Balázs, mert múlt hét szombaton egy olyan magánrendezvényen voltak, amelyen egy résztvevő koronavírustesztje pozitív lett.

Azóta több kormánytag és kormánypárti képviselő is karanténba került, de a fertőzést mostanáig csak Hollik Istvánnál, a Fidesz kommunikációs igazgatójánál és Trócsányi László fideszes európai parlamenti képviselőnél mutatták ki.

Orbán Balázs az alábbi posztot tette közzé:

Néhány órával ezelőtt Kovács Zoltán is bejelentette, hogy a második tesztje is negatív, nem fertőzött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.