Adókat emelne és a betelepítési kvótákat is elfogadná a baloldal

„Dobrev Klára miniszterelnök-jelölti indulása nem meglepő, ahogy az sem, hogy több fontos dologról, például a baloldal bevándorlást támogató politikájukról nem esett szó bejelentkező beszédében” – fogalmazott Szolomayer Balázs Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Szolomayer Balázs és Tóth Erik, az Alapjogokért Központ vezetői elemzői voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei a legutóbbi adásban, melyben Dobrev Klára miniszterelnöki ambícióiról, a magyar oltási program sikereiről, valamint az NBA politikamentessé tételéről is szó esett.

Forrás: KARC FM2021. 05. 04. 16:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Dobrev Klára esélyes arra, hogy a baloldali szivárványkoalíció miniszterelnök-jelöltje legyen, hiszen Gyurcsány Ferenc mozgatja az előválasztás politikai szálait. A DK programja szerint hatalomra kerülésük esetén adóemelésre, a családtámogatási rendszer megszüntetésére és a a brüsszeli betelepítési kvóták elfogadására lehet számítani” – fogalmazott Szolomayer Balázs. Tóth Erik szerint „a DK mindig valami ellen és nem valami mellett foglal állást, ezért nehéz azt elképzelni, hogy az elmúlt tíz évben létrehozott nemzeti vívmányokat érintetlenül hagynák”.

„A járványügyi adatok javuló tendenciát mutatnak, az esetszámok is csökkennek, azonban továbbra is az oltás az egyetlen megoldás a vírus legyőzésére. Az elsődleges feladat most is az emberi élet védelme kell, hogy legyen” – fogalmazott Tóth Erik. „A nyájimmunitás eléréséhez tovább kell növelni a regisztráltak számát, a kormány oltóanyagok beszerzésére vonatkozó politikájának köszönhetően van és lesz is elég vakcina minden magyar ember beoltására” – tette hozzá Szolomayer Balázs.

A Bolond Lyukból rovatban arról volt szó, hogy az észak-amerikai profi kosárlabdaliga kénytelen felhagyni a politizálással, ugyanis a nézettségi adatai folyamatosan romlanak a BLM-mozgalom szimbólumává vált mérkőzések előtti térdepeléseknek köszönhetően. „Nem azzal van a probléma, hogy politizálnak ezeken az eseményeken, hanem azzal, hogy ezt csakis egyirányúan tehetik meg. Kizárólag a liberális agendának megfelelő üzeneteket közvetíthetnek ezen események” – fogalmazott Szolomayer Balázs.

Az igazság órája, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsora minden kedden délután háromtól négyig jelentkezik a rádióban. Ismétlés szerda reggel három és négy között. De elérhető a Karc FM archívumában is, a legutóbbi adást itt hallgathatják meg:

https://karcfm.hu/archiv/az-igazsag-oraja-2021-05-04-1500-1600/

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.