Az egyik Soros-féle civil szervezet beszólt két ballib polgármesternek

Nocsak, nocsak!

Juhász Attila
2020. 02. 19. 10:29
KARÁCSONY Gergely; Pikó András
Budapest, 2019. szeptember 4. Pikó András józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt (b) és Karácsony Gergely ellenzéki fõpolgármester-jelölt (j) kampányrendezvénye a VIII. kerületi II. János Pál pápa téren 2019. szeptember 4-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azok után, hogy Karácsony Gergely főpolgármester és Pikó András józsefvárosi kerületvezető már-már afféle kánonként tett egymásra licitáló bejelentést, hogy ők márpedig nem hajlandóak nyilatkozni a Hír TV-nek, ergo bojkottálják a csatornát, kiderült, hogy ezt mégsem tehetik meg.

A kormánypárti billoggal meglehetősen nehezen címkézhető Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű „civil” jogvédő szervezet ugyanis honlapján tett közzé állásfoglalást (ukázt?) a médiabotránnyá dagadó ügyben: „Karácsony Gergely és Pikó András nem választhatja meg, hogy kikhez szól és kikhez nem”.

A szervezet közlése kitért egy evidenciára is, jelesül, hogy „közhatalmat gyakorló választott tisztségviselőként nem hozhatnak ilyen döntést. Kötelezettségük nem a Hír TV-vel, hanem a Hír TV nézőivel szemben van: azoknak is polgármesterei, akik erről a csatornáról tájékozódnak.”

Nocsak, nocsak!

Ma már ott tartunk, hogy nemcsak a háttérből tologatja bábuit az ellenzék kígyózó vezére, de egy egyébként a Soros-hálózathoz ezer szállal kötődő „civil” társaság is verdiktben igyekszik irányítani polgármestereket?

 

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.