Beindult a baloldali lobbi az egészségügyben

Magyar Nemzet
2020. 04. 02. 8:48
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben komoly lehetőséget látnak egyes baloldalhoz köthető, az egészségügy területén üzletelő lobbicsoportok. Lapunk úgy tudja, a főpolgármester által meghirdetett koronavírustesztek iránt is komoly érdeklődés indult, Karácsony Gergely eddig csak annyit közölt, hogy egy magánlaborral megállapodott, de a nevét nem árulta el. Közben egy Babosi György nevű momentumos vállalkozó posztolt a közösségi oldalán, eszerint a cége húsz éve orvosi műszerekkel foglalkozik, és ő a kormány által bejelentett összegnél olcsóbban be tudja hozni Kínából a lélegeztetőgépeket.

A Pestisrácok.hu szerint Hadházy Ákos független képviselő nem véletlenül támadja az Országos Vérellátó Szolgálat közbeszerzéseit. A portál szerint Hadházy „érdekes frigyre lépett a multikkal”, mivel azokat a közbeszerzéseket támadja, amelyek a svájci székhelyű Roche hazai leányvállalatának, a Roche Magyarország Kft.-nek az érdekeit sértették.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.