Farkas Örs: Karácsony Gergely valódi programja Zugló elmúlt 5 éve

A politológus szerint meg kell nézni, mi történt Zuglóban az elmúlt 5 évben, a XIV. kerületbe látogatva mindenki szembesülhet azzal, hogy hova jut egy város, ha Karácsony Gergely a vezető.

Forrás: MTI2019. 09. 22. 21:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony Gergely valódi programja Zugló elmúlt 5 éve – mondta Farkas Örs az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában, a politológust arról kérdezték, hogy bemutatta programját Karácsony Gergely, az ellenzék főpolgármester-jelöltje.

A politológus megjegyezte, Karácsony Gergely most arról beszél, hogy a fővárosban mindent átláthatóvá, transzparenssé kell tenni, miközben Zuglóban az önkormányzati képviselőknek „könyörögniük” kell azért, hogy egyáltalán lássák az önkormányzat által kötött szerződéseket. Konkrét példaként említette a zuglói parkolási botrányt is, ami napi szinten egymillió forint mínuszt termel a kerületben, s erről olyan adatok vannak fent az önkormányzat oldalán, amelyek nem valósak.

Farkas Örs kiemelte: Karácsony Gergely nem a politikán kívülről érkezik, ő egy regnáló polgármester. Legutóbbi sajtótájékoztatóján öt év polgármesterség után egy gazos telken arról beszélt, hogy egyszer itt valamikor lesz egy beruházás – idézte fel.

Hozzátette, meg kell nézni, mi történt Zuglóban az elmúlt 5 évben, a XIV. kerületbe látogatva mindenki szembesülhet azzal, hogy hova jut egy város, ha Karácsony Gergely a vezető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.