Fidesz: Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak

Halász János (Fidesz) közölte, hogy miközben az uniós országok és a tagállamokban élő emberek a járvány legyőzésére koncentrálnak, Brüsszelben a Soros-terv élesítésén dolgoznak. Hozzátette: az Európai Bizottság legújabb migrációs akcióterve ugyanis ennek a tervnek a végrehajtása.

Forrás: MTI2020. 11. 30. 18:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A brüsszeli bürokraták továbbra is támogatják és ösztönzik a bevándorlást – hangoztatta.

Szerinte ki is mondták, hogy bevándorlókontinenssé akarják tenni Európát, a balliberális bevándorláspárti erők pedig vegyes lakosságú, nyílt társadalmat akarnak, ezzel szavazóbázist építve maguknak.

Elmondta, Brüsszel nyíltan üzenget azoknak az országoknak, amelyek ennek a tervnek az útjában állnak, a zsarolás része az uniós pénzek politikai feltételhez kötése is. A bevándorlást elutasító magyar emberek a Soros-terv útjában állnak – tette hozzá. Véleménye szerint ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette baloldal kerülne hatalomra, akkor az országból nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának. Elmondta:

a magyarok továbbra is csak a Fideszre és a KDNP-re számíthatnak a Soros-hálózat támadásaival szemben.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért is felelős államtitkára szerint a migráció ügyében 2015-höz képest semmit sem javult a helyzet, életveszélyt jelent a bevándorlás a terrortámadások miatt.

Felháborítónak nevezte az új brüsszeli bevándorláspárti migrációs stratégiát.

A dokumentumot úgy foglalta össze: irányítani akarják a tagállami döntéseket a migrációval kapcsolatban, ez pedig birodalmi törekvés, a nyitott társadalmat támogatják, valamint Brüsszel továbbra is megszervezni és nem megállítani akarja a migrációt.

Szerinte a stratégia arról is szól, hogy lakást és munkát is akarnak adni a bevándorlóknak, valamint a politikai döntéshozatalt is át akarják adni nekik.

Magyarország soha nem lesz bevándorlóország – jelentette ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.