Kósa Lajos: Debrecenben lesz a Nemzeti Oltóanyaggyár

Az Országgyűlési képviselő Facebook-oldalán tette közzé a hírt.

Forrás: Facebook2021. 01. 24. 8:14
null
Forrás: Facebook/Kósa Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Oltóanyaggyár létrehozásáról májusban írták alá a megállapodást, akkor Müller Cecília országos tiszti főorvos elmondta, a beruházás célja a folyamatos és biztonságos oltóanyag-ellátás világpiactól való függetlenítése. Kósa Lajos bejelentése alapján eldőlt: Debrecenben létesülhet majd az új intézmény.

„Ez igen! Debrecenben lesz a Nemzeti Oltóanyaggyár (az operatív törzs ajánlásával)! Ha van valami, ez nemzetstratégiai jelentőségű ügy” – írta Facebook-oldalán Kósa Lajos.

„Itt minden egyben van, tudományos háttér, ipari tapasztalat, szakképzett munkaerő.

Nagy terveink vannak... Hajrá, Debrecen!” – húzta alá az országgyűlési képviselő.

Az eredeti bejegyzést itt tekintheti meg:

https://www.facebook.com/KosaLajos/photos/ez-igen-debrecenben-lesz-a-nemzeti-olt%C3%B3anyaggy%C3%A1r-az-operat%C3%ADv-t%C3%B6rzs-aj%C3%A1nl%C3%A1s%C3%A1val-h/3958549077490580/

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.