Kövér László gyásztáviratot küldött a szlovák házelnöknek

Forrás: MTI2019. 11. 13. 20:57
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kövér László, az Országgyűlés elnöke Andrej Danko szlovák házelnöknek küldött gyásztáviratában fejezte ki részvétét a szlovákiai Nyitragerencsér közelében szerdán történt tragikus buszbaleset miatt.

Az Országgyűlés sajtóirodája által az MTI-hez eljuttatott levélben Kövér László azt írta: mély megrendüléssel értesült a Nyitragerencsér közelében történt tragikus autóbusz-balesetről.

A magyar Országgyűlés és a maga nevében együttérzését fejezte ki a szerencsétlenségben elhunyt áldozatok hozzátartozóinak és egész Szlovákia lakosságának.

„Kívánjuk a sérültek mielőbbi teljes gyógyulását” – tette hozzá a házelnök.

A szlovák média szerdán jelentette, hogy Nyitragerencsér közelében teherautóval ütközött egy többségében iskolásokat szállító távolsági autóbusz, amely az ütközés következtében az árokba szaladt és felborult; legalább 12-en meghaltak, 17-en megsérültek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.