Lázár dicsérte Botkát, Kubatov visszaszól

Kubatov Gábor villáminterjúban válaszolt Lázár Jánosnak, a hódmezővásárhelyi térség fideszes parlamenti képviselőjének, aki korábban egy rádióinterjúban dicsérte Botka Lászlót, Szeged polgármesterét.

Magyar Nemzet
2019. 10. 05. 11:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz alelnöke a szegedma.hu portál kérdésére úgy reagált: Lázár János egy kiváló stratéga, védi a városát, ahol él. Így aztán az érdeke az, hogy egy alkalmatlan városvezető kerüljön Szeged élére és Botka László pontosan ilyen. Kubatov Gábor hozzáfűzte, ha Szegedet egy erős, kormánypárti polgármester irányítja, akkor Hódmezővásárhely vezető szerepe megkérdőjeleződik. A fejlesztési forrásokból is jóval kevesebb jut majd Hódmezővásárhelynek.

- Szegednek soha nem volt még olyan felkészült és rátermett polgármesterjelöltje, mint Nemesi Pál. Ez megkérdőjelezhetetlen tény – folytatta Kubatov Gábor, méltatva a Fidesz-KDNP által támogatott kihívót.

Mint mondta, Nemesi Pál programját a szegediek írták, hosszas szakmai egyeztetések után és ő az, aki határozottan, elkötelezetten ezt végre is fogja hajtani, ha bizalmat és felhatalmazást kap a város lakóitól. Arra kérte a szegedieket, hogy ezt tartsák szem előtt a választásnál, hogy a város végre elindulhasson a fejlődés útján és elkezdődjön a régóta várt változás.

Lázár János a hódmezővásárhelyi Rádió 7-ben beszélt arról, hogy ő ellenzékben is olyan polgármester volt, aki tárgyalt a kormánnyal. Maga után pedig Botka László szegedi polgármestert hozta fel példaként.

Szerinte a szocialista városvezető okosan politizált eddig, soha nem tett olyan kijelentéseket, hogy „le akarná csukatni a kormánytagokat” vagy hogy „lámpavasra kellene küldeni a Fidesz vezetőit.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.