Lesz atlétikai vb Budapesten 2023-ban, minden akadály elhárult

A Magyar Közlöny december 30-i számában a kormány határozatban megerősítette és támogatólag jóváhagyta a Fővárosi Közgyűlés november 27-i határozatait.

Forrás: hirado.hu2019. 12. 31. 12:49
null
Felül az atlétikai központ, alul a kispesti futballaréna látványterve. Az ellenzéki politikusok csak a pozíciók megszerzéséig ellenkeztek?
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs akadálya, hogy felépüljön az atlétikai központ, Budapest rendezi a 2023-as atlétikai világbajnokságot – írta hivatalos honlapján a Magyar Atlétikai Szövetség.

Arra hivatkoznak, hogy a Magyar Közlöny december 30-i számában a kormány határozatban megerősítette és támogatólag jóváhagyta a Fővárosi Közgyűlés november 27-i határozatait.

Ez azt jelenti, hogy megvan a 2023-as vb-rendezéshez és az atlétikai központ megvalósításához szükséges támogatás, a kormány pedig felkérte a magyar illetékeseket, hogy erről közös levélben tájékoztassák a Nemzetközi Atlétikai Szövetséget – számolt be róla a hirado.hu.

Elfeledett baloldali stadionstop: a kampány után már Karácsony sem emlegeti

A Facebookon terjesztett év végi írásában igyekezett megmagyarázni Karácsony Gergely azt, hogy bár a kampányban rendre „stadionstopot” emlegetett, tegnap véglegessé vált, hogy felépül Budapesten az atlétikai világbajnokságnak is otthont adó stadion.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.