Libabőr Dunaszerdahelyen – Így köszöntötték a lengyel-magyar barátságot

Csak ha valaki esetleg kérdezné.

2019. 07. 12. 13:23
null
Fantasztikus élőkép a dunaszerdahelyi stadionban
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem akármilyen élőképet produkáltak a szurkolók a DAC-Cracovia (1-1) mérkőzésen. Az Európa Ligában lejátszott találkozón a dunaszerdahelyiek és a krakkóiak is előrukkoltak egy-egy élőképpel, megünnepelvén a lengyel-magyar barátságot.

Maga a látvány szívbemarkoló, hát még akkor, ha tudjuk, hogy a lelátói koreográfiákat nagy számban nézegetik szerte Európában, sőt, az egész világon az erre fogékony drukkerek.

Teljesen biztos, hogy rengeteg emberhez eljut így nem csak a két nép barátságnak története, hanem az is, hogy kerül ez elő egy „szlovák” csapat mérkőzésén.

Csak ha valaki esetleg kérdezné, miért kell annyit foglalkozni a Dunaszerdahelyi DAC csapatával, akkor itt a válasz: ezért.

Fantasztikus élőkép a dunaszerdahelyi stadionban
A lengyel drukkerek szektora

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.