Több mint 130 ezren követelik az LMBTQ-stratégia visszavonását

Az EB stratégiája nem más, mint ideológiai zsarolás azokkal szemben, akik nem hajolnak meg az új európai diktatúra előtt.

Forrás: Facebook2021. 01. 15. 16:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

130 590 tiltakozó aláírással szólítja fel a CitizenGO Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét, hogy azonnal vonják vissza azt az LMBTQ-célok előtt meghajló stratégiát, amellyel az erőszakos szexuális kisebbségeket többletjogokkal ruháznák fel. A konzervatív érdekvédelmi szervezet képviselői a budapesti mellett a pozsonyi, a zágrábi, a varsói, a római, a párizsi, valamint az EB madridi képviseletének irodájában adták át az összegyűlt szignókat, továbbá felszólították a biztosi testület vezetőjét és tagjait, hogy tartsák tiszteletben a tagállamok polgárainak akaratát, és vonják vissza a 2025-ös LMBTQ-stratégiát.

A CitizenGO képviselői szerint

ez a stratégia nem más, mint az EU-tagországok kulturális és erkölcsi függetlenségének durva megsértése, valamint ideológiai zsarolás azokkal a tagállamokkal szemben, amelyek még nem hajoltak meg ezen új európai diktatúra előtt.

Schittl Eszter, a szervezet kampányainak koordinátora hangsúlyozta: az Európai Bizottságnak nincs joga elhallgattatni az embereket azáltal, hogy gyűlölet-bűncselekménnyé nyilvánítja az LMBTQ-ideológia kritizálását, továbbá azzal sem fenyegetőzhet, hogy amennyiben a tagállamok nem engednek a követeléseknek, megvonja tőlük a koronavírus-járvány okozta károk helyreállítását célzó pénzalap forrásait. A petíció elindítója emellett kiemelte, hogy homoszexuális örökbefogadással a bizottságnak szintén nincs joga korlátozni a gyerekek anyához és apához való jogát, az állampolgárokat pedig nem kényszerítheti, hogy egyetértsenek azzal az abszurdummal, hogy a férfi anya, a nő pedig apa lehet.

Schittl Eszter arra is figyelmeztetett, hogy amennyiben az Európai Bizottság LMBTQ-stratégiája – amelyet 2025-ig kívánnak az európai országokban megvalósítani – sikerrel jár,

rengeteg uniós forrás fog Magyarországra érkezni azzal a céllal, hogy az LMBTQ-ideológia népszerűsítése és fiatalok agymosása sikeresen végbemenjen.

Miképpen a Magyar Nemzet is beszámolt róla, tavaly decemberben az Európai Bizottság LMBTQ-stratégiája ellen indított petíciót a CitizenGO. A november 12-én kiadott tervezet többek között olyan sarkalatos témákban szeretne jogi integrációt elérni, mint a genderoktatás bevezetése az iskolákban, a homoszexuális kapcsolatok jogi elismerése minden európai országban, valamint a helyreállítási alap felhasználása az LMBTQ-célok támogatására. Az Ursula von der Leyennek címzett üzenetében a CitizenGO emlékeztette a bizottság elnökét Európa keresztény gyökereire és az Európai Unió alapítóinak szándékaira, valamint arra kérte a biztosi testület vezetőjét és tagjait, hogy tartsák tiszteletben Magyarország szuverenitását olyan kérdésekben, mint a család, a szexualitás, az oktatás, a házasság és a biológia, és vonják vissza az LMBTQ 2025 stratégiát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.