Németh Szilárd: „Életem árán is megvédem!”

Németh Szilárd országgyűlési képviselő Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében reagált Fekete-Győr András rágalmaira, miszerint „adóforintokból fizették Orbán fiának drága taníttatását”. A Momentum elnöke annak apropóján kezdett újabb indulatos vádaskodásba, hogy Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár ösztöndíjasként fejezte be honvédelmi tanulmányait egy brit katonai egyetemen. Az írást teljes egészében közöljük:

Forrás: Facebook / Németh Szilárd2021. 01. 14. 17:41
NMETH Szilrd
Fotó: MTI/Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Életem árán is megvédem!”

Felajánlom Fekete-Győr Andrásnak, hogy sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja ő is a haza fegyveres szolgálatát, tegye le a katonai esküt. Legyen a Magyar Honvédség hivatásos, szerződéses vagy önkéntes tartalékos katonája. Mi mindent megteszünk és biztosítunk ahhoz, hogy “a magyar hazának önfeláldozó, feltétlenül kötelességtudó, minden körülmények között egyenes, szerény életmódhoz szokott, jövendő hivatásáért rajongó, lova­gias gondolkodású, ízig-vérig magyar tiszt” lehessen belőle.

Hazai és külhoni katonai kiképzése után végre olyan férfivá válhatna, aki nem füstbombákat hajigál a rendőrökre, aki nem az árva gyerekek karácsonyi ajándékainak felgyújtására sarkall, aki nem a románok szekerét tolja Erdélyben, aki a pandémiás veszélyhelyzetben nem hazudozik össze-vissza, aki képes a többi magyarral összefogva együttműködni a koronavírus leküzdése érdekében.

“Életem árán is megvédem!”

Felajánlom Fekete-Győr Andrásnak, hogy sok-sok magyar fiatal nyomdokába lépve, vállalja ő is...

Posted by Németh Szilárd on Thursday, 14 January 2021

 

Ezúttal a honvédségnek rontott neki a baloldal

Miközben a baloldali média azzal támadja a miniszterelnököt, hogy fia, Orbán Gáspár egy kilenc hónapos, közel negyvenmillió forintos katonai kiképzésen vett részt, az igazság az, hogy a Honvédelmi és haderőfejlesztési program részeként az elmúlt években közel kétszáz magyar katonatiszt vett részt iskolarendszerű nemzetközi képzésen a világ nagy múltú oktatási intézményeiben.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható el.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.