Novák Katalin: Kiváló példa a ballib hazugsággyárra

Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!

2019. 03. 30. 18:08
null
Az államtitkár szerint a népesedési problémákra nem a tömeges betelepítés a megoldás Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken kezdődött Veronában a háromnapos Családok Világkongresszusa (World Congress of Families – WCF), itt mond beszédet Novák Katalin család- és ifjúságügyi államtitkár is.

A jobboldali olasz sajtó példaként tekint a magyar családpolitikára, és nagy terjedelemben, érdeklődéssel számol be a családokat támogató magyar kormányzati intézkedésekről.

Ezzel szemben a balliberális hazai és nemzetközi média folyamatosan támadja a rendezvényt és kormányunk családpolitikáját is.

A Soros által (is) finanszírozott 444.hu odáig merészkedett, hogy még mielőtt elhangzott volna, leírta, mit mondott Novák Katalin a rendezvényen, sőt még a közönség reakciójára is kitért.

Novák Katalin a Facebook-oldalán reagált a történtekre:

„Kiváló példa a ballib hazugsággyárra ez a cikk is. Frissítés: a fb posztom után rögtön „helyesbítettek”, elnézést kértek, és átírták a cikket teljesen. Fura módon kiderült belőle a hangulatos, részletes beszámoló arról, hogy miket mondtam, arra hogyan reagált a közönség... eddig nem is jártam a kongresszus épületében, csak ma délután megyek. Egyetlen kommentár: a Családok Világkongresszusán Veronában ma délután fogok csak felszólalni, Matteo Salvinivel egy panelben. Innentől érdekes, hogy mi hangzott el tegnap az előadáson, amit meg sem tartottam, és hogy reagált az el nem hangzott előadásra a közönség...”

Csak nem az történhetett, hogy valaki (Soros?) előre megrendelte a lejárató cikket, és a túlbuzgó „független” médiamunkások véletlenül korábban aktiválták?

A 444 ezt írta a felháborító húzása után:

„Frissítés: cikkünk egy korábbi verziójában azt írtuk, beszédet tartott az államtitkár, valójában beszédét csak szombat délután tartja meg. A hibáért az érintett és olvasóink elnézését kérjük.”

Elképesztő!

Pelikán mondatai jutnak az eszünkbe a Tanú című film örökbecsű jelenetéből

- Elnézést, Virág elvtárs, ez az ítélet!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.