Nyugtatót Kunhalminak, segítséget Szabó Tímeának!

Kövér László elemében volt.

2019. 07. 02. 12:36
SZAB Tmea
Budapest, 2019. július 1. Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2019. július 1-jén. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megszokott módon produkálta magát néhány ellenzéki képviselő az országgyűlés hétfői ülésén.

Szabó Tímea szerint „a Fidesz legrosszabb rémálma vált valóra” Karácsony Gergely előválasztáson aratott győzelmével, felszólalását a tőle sokszor hallott tónusban adta elő, az általa elmondottakra Dömötör Csaba reagált, akinek felszólalása alatt folyamatosan bekiabáltak az ellenzékiek.

A 888.hu beszámolója szerint Kövér László az államtitkár felszólalása után Szabó Tímeának címezve azt mondta, hogy „nem képes megfelelni az iskolaérettség követelményének”, mivel folyamatosan kiabál. Ez komoly problémára utal, forduljon szakszerű segítségért, mert rászorul – tette hozzá.

Völner Pálnak, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkárának a felszólalása közben Kunhalmi Ágnes is folyamatosan bekiabálásokkal provokált. A magáról megfeledkezett Kunhalmi kapcsán Kövér azt mondta, egy pohár vizet kér a képviselőasszonynak, „meg egy nyugtatót”. Majd azt kérte az ellenzéki képviselőktől, hallgassák nyugodtan az államtitkár felszólalását.

Lassan minden ülésen megszokottá válik a cirkusz. De a bohócokon már senkinek nincs kedve nevetni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.