Riasztás: Megszólal a MOM sportközpontban meghalt kislány anyukája

Egy nyolcéves kislány vesztette életét, amikor eddig, pontosan még nem tisztázott okokból kigyulladt egy faház egy budai sportközpont tetején. A kislány két testvére még ki tudott menekülni, ő azonban megfulladt a füstben. Mint később kiderült, a család életében már nem először okoz tragédiát a tűz, néhány éve Budakeszin égett le a házuk. A Riasztásban megszólal a kislányát elveszítő édesanya, aki nemcsak a mostani, hanem a korábbi tragédiáról is beszélt.

Forrás: Hír TV2019. 07. 03. 14:39
null
Forrás: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brutálisan meggyilkolta egy férfi az egyik Budapesthez közeli wellness-hotel takarítónőjét. A tettes azzal védekezett, hogy áldozata szerinte a Sátán volt, ezért kellett megölnie. A férfit a bíróság most felmentette és kényszer-gyógykezelést írt elő számára. A Riasztás riportjából nemcsak az ügy részleteit ismerhetik meg, hanem ellátogathatnak velünk az IMEI-be, azaz az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe, ahol az ilyen gyógykezeléseket végzik.

Utolsó riportunkban ismét a Hableány-tragédiáját idézzük fel. Szó lesz a legfrissebb fejleményekről, a vizsgálatok eredményeiről. Emellett exkluzív interjút adott a Riasztásnak az egyik, mentésben résztvevő búvár, aki elmondta, mind lelki, mind fizikai szempontból élete egyik legnehezebb munkája volt a Hableány felszínre hozása.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.