Sajtóklub: A szavazók rájöttek, ez nem játék!

A győri eredmény messze túlmutat a városon, fogalmazott Bayer Zsolt. A Hír TV Sajtóklub című műsorának vendégei Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Gajdics Ottó, a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője vitatták meg a hétvégi eseményeket.

Forrás: HírTV2020. 01. 28. 15:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Huszonnégyezer, vagy valamivel több szavazatot kapott a győztes fideszes jelölt, ami négyezer hatszázzal több, mint amennyit Borkai Zsolt szerzett az előző fordulóban. Tehát közel ötezer szavazatot szerzett a Fidesz a korábbi állapothoz képest, eközben az ellenzék kétezer szavazatot veszített. Tehát gyakorlatilag az történt, hogy Győr lakosságában a különbség, ugye, hétezer. Az óriási! A huszonnégyezerhez képest ez a hétezres különbség elképesztő!”

– mondta a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik András.

„Nagyon hálás vagyok a győrieknek, hogy nem dőltek be annak a nemtelen, undorító, aljas eszközöket használó kampánynak, ami az ottani mostani ellenzéki koalíciót volt hivatott megtámogatni. Itt aztán a hamis videógyártástól kezdve, a legaljasabb húzásokig minden előfordult. És ennek ellenére fontos az, hogy nem csak egyszerűen átlódult az inga a mi oldalunkra, hanem arról van szó, hogy a szavazóink, akik anno nem mentek el szavazni, mert valamilyen módon érintette őket például a Borkai-botrány, vagy ki tudja micsoda, most rájöttek, hogy ez nem játék!”

– fogalmazott a Karc FM és a Szabad Föld főszerkesztője, Gajdics Ottó.

A teljes beszélgetés IDE KATTINTVA tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.