Több mint egymilliárdot nyert valaki a lottón

Forrás: MTI2019. 06. 29. 20:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nyerőszámok: 4 (négy), 10 (tíz), 24 (huszonnégy), 55 (ötvenöt), 77 (hetvenhét)

Nyeremények:

5 találatos szelvény 1 darab volt, nyereménye 1.154.615.510 forint;

4 találatos szelvény 79 darab, nyereményük egyenként 650.510 forint;

3 találatos szelvény 4.986 darab, nyereményük egyenként 10.995 forint;

2 találatos szelvény 105.724 darab, nyereményük egyenként 1.135 forint.

Joker: 823658

90 napja van jelentkeznie a lottónyertesnek

A Szerencsejáték Zrt. szombat esti közleménye szerint a 4, 10, 24, 55, 77-es számokat megjátszó szelvény tulajdonosának a sorsolás napjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

A milliárdos összegű nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, egy úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható – közölték.

Emlékeztettek arra, az ötöslottó több mint 62 éves fennállása óta az eddigi legnagyobb összeget 2003-ban nyerte meg egy szerencsés, aki 38 hét telitalálat-mentes időszak után több mint 5 milliárd forinttal gazdagodott. Legutóbb pár hónapja volt hasonlóan nagy a nyeremény: áprilisban 29 hét halmozódás után minden idők harmadik legmagasabb nyereményét, azaz közel 4,2 milliárd forintot vihetett haza egy játékos.

A Szerencsejáték Zrt. közölte, Magyarországon a nagynyertesek igyekeznek megőrizni inkognitójukat, így kevés személyes információt lehet tudni róluk. A nyeremény felvételekor azonban kérdőívet tölthetnek ki. Az önkéntesen adott válaszaikból kiderül, hogy a nagynyertesek főleg állandó számokkal játszanak, illetve vannak olyan játékosok, akikre valóban illik a „szerencsefia” jelző, hiszen már többször is nyertek nagyobb összeget életük során.

Szinte mindegyikük hosszabb ideje, akár évtizedek óta rendszeresen játszik azzal a játékkal, amelynek főnyereményét megnyerte – olvasható a közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.