Újabb baleset miatt továbbra is jelentős a torlódás az M7-esen a Balaton felé

Újabb baleset történt, ezért továbbra is jelentős torlódásra kell készülni az M7-es autópályán, a Balaton felé – közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

Forrás: MTI2019. 07. 20. 15:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szombaton kora délután két autó ütközött össze az M7-es autópálya 26-os kilométerszelvényében, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A balesetben az elsődleges információk alapján senki sem sérült meg.

A balesetben érintett járművek a belső forgalmi sávban állnak, ezért a járművezetőknek a Balaton felé jelentős torlódásra kell számítani – közölték.

Korábban szintén az M7-es autópályán Martonvásárnál három személygépkocsi ütközött össze. Ott már befejezték a helyszínelést.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.