időjárás 14°C Vilhelmina 2021. September 19.
logo

Sorshúzással döntik el, ki vehet majd különleges GT-R-t

Forrás: Autó-Motor
2021.09.15. 16:54

Egyedi színekben pompázhatnak az exkluzív Nissan GT-R T-Spec példányok, amelyeknél a karbon-kerámia fékrendszer a nagy újdonság.

Nem is olyan rég a Toyota jelentette be, hogy a Supra születésnapi limitált szériájából olyan keveset készít, hogy a jelentkezők között sorshúzással döntik majd el, ki vehet majd egy-egy példányt. Hasonlót csinál most a Nissan, a japán piac számára a GT-R alapján mindössze 100 darab T-Spec modellt készítenek, és sorshúzással döntik majd, kinek jut egy-egy példány – írja az Autómotor.hu.

Két felszereltség közül lehet választani, van a civil GT-R Premium Edition T-Spec és a kőkemény GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-Spec. Közös, hogy karbon-kerámia fékrendszert, karbon hátsó légterelőt, egyedi motorburkolatot, egyedi első-hátsó jelvényt kapnak az autók, és itt lehet választani a két új karosszériaszínt, a Midnight Purple lilát és a sarki fény által ihletett Millenium Jade árnyalatot.

Fotó: Youtube

Az új fékek mellett a kovácsolt Rays könnyűfém felnik csökkentik a rugózatlan tömeget, a felni szélességét megnövelték. A Nismo változat esetén a motorház- és a csomagtérfedél is karbonból készül. Japánban október közepétől rendelhető a Nissan GT-R T-Spec, a civil változatért 15 904 900 jent (43 millió Ft), míg a NISMO-ért 17 881 600 jent kell fizetni – és hiába van ennyi pénze valakinek, csak a szerencsében bízhat, hogy tényleg (48,3 millió Ft) hozzájut-e egy példányhoz.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!