időjárás -1°C Ferenc , Olívia 2023. december 3.
logo

Önkéntesek segítségével öltött ünnepi díszt a Fehér Ház

Forrás: Lakáskultúra
2020.12.02. 19:18
borítókép

Melania Trump az idei témának az „America the Beautiful” fantázianevet adta, ezzel utalva az Egyesült Államok fenségességére.

Összesen 125 önkéntes öltöztette ünnepi díszbe a Fehér Házat, amelynek témájának a first ladyként az utolsó heteit töltő Melania Trump az „America the Beautiful” fantázianevet adta, ezzel utalva az Egyesült Államok fenségességére.

A dekoráció több elemében is tiszteleg a járványhelyzetben a frontvonalban dolgozókra: a Vörös szobába kerültek többek között egy kivilágított, kerámiából készült apró postahivatal épület, szemétszállító autó, orvosi köpeny és nővérsapka is.

Ez a látvány valóban a fenségesség érzését kelti
Fotó: MTI/AP/AP/Patrick Semansky

– A kézműves díszek jelképezik azt a sok dolgozót és önkéntest, akik nagylelkűen szolgálják a közösséget – olvasható a first lady irodájának hivatalos közleményében.

Ebben az évben összesen 106 koszorút, 62 fát, 365 méter hosszú girlandot, több mint 3200 izzót, 17 ezer masnit és 150-féle növényt használtak fel a dekoráció elkészítése során.

Igazán látványosra sikeredett a Fehér Ház karácsonyi dekorációja

Fotó: MTI/AP/AP/Patrick Semansky

A mézeskalács házikóba öntött Fehér Ház része idén először a Rózsakert is, amelyet Melania Trump nemrég újíttatott fel. A díszelem körülbelül 180 kilogrammot nyom.

Még több képet találhatnak az ünnepi díszbe öltözött Fehér Házról a Lakáskultúra magazin online felületére kattintva.