időjárás 13°C Petra 2022. október 2.
logo

Bejelentette nyitását a lakberendezési áruház: íme a részletek

Forrás: Lakáskultúra
2021.04.07. 20:04
borítókép

A bútoráruház a biztonságos vásárlás érdekében 15 négyzetméter látogatási limitet vezet be egy vásárlóra.

Újra megnyitja magyarországi áruházait az IKEA. A megszokott nyitvatartási idők mellett Budaörsön és az Örs vezér terén már péntektől (április 9.), Soroksáron pedig szombattól (április 10.) várják a vásárlókat.

A lehető legfelelősségteljesebb újranyitás érdekében az IKEA 15 négyzetméter látogatási limitet vezet be egy vásárlóra, valamint egy új látogatószámláló rendszer is érvénybe fog lépni. Ennek köszönhetően a vásárlók előzetesen ellenőrizhetik az áruházak aktuális szabad kapacitását a weboldalon. Az Örs vezér téri áruházban 1100-an, Budaörsön 1000-en, Soroksáron pedig 1300-an lehetnek egyidőben. A biztonságos távolság megőrzése érdekében az IKEA egyértelmű várakozási pontokat jelölt ki azokon a területeken, ahol korábban torlódásokat tapasztaltak.

Az áruház belülről
Fotó: Pexels

Az IKEA arra kéri látogatóit, hogy csak vásárlás céljából, és – ha lehetséges –, egyedül érkezzenek az áruházakba. A nyitás mellett üzemelni fog a „Kattints és Vedd Át”, illetve a „Házhoz szállítás” szolgáltatás, valamint újra elérhető lesz az „Összeszerelési” és „A Bútorok második élete” szolgáltatás is.

Továbbra is zárva tartanak az IKEA Éttermei, Kávézói, illetve a Játszóházai is. A Svéd Finomságok Boltja nyitva lesz, a Bisztrókból pedig elvitelre lehet vásárolni.

Az IKEA arra kéri a vásárlóit, hogy:

• csak vásárlás céljával látogassák az áruházakat, és – ha lehetséges –, egyedül jöjjenek;

• tartsanak egymástól 2 méter távolságot az áruházakban és azok előtt is;

• ügyeljenek a higiéniai szabályokra: használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, viseljenek az orr és a száj eltakarására alkalmas maszkot;

• ha tehetik, várjanak a termékek visszaküldésével.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Pexels