Szabad-e a kelt és a kovászos tésztát hűteni?

Praktikus előző nap elkészíteni a kelt vagy kovászos tésztánkat.

null

A legcsodálatosabb dolog a világon a frissen sült kenyér illatára ébredni, ám ehhez, ha nem kívánunk hajnali 4-kor kelni, mint a pékek általában, praktikus előző nap elkészíteni a kelt vagy kovászos tésztánkat – olvasható a Lakáskultúra cikkében.

Na, de hova tegyük, hogy ne keljen túl, „ne romoljon el” a tészta: hűtőbe? Spejzba? Konyhapultra? Szabi a pék megmondja!

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

(Borítókép: PIXABAY)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.